Våre cruise-pakker

Vi hjelper deg med å bestille din Cruisereise til ønskede destinasjoner. Vi kan realisere ditt drømmecruise med flotte opplevelser og god komfort om bord med unike utfluktsprogram.

Det er mange fordeler med å velge Cruise som ferieform der mange foretrekker «all inclusive»-konseptet med meget stor valgfrihet ved bespisningen. Kombinasjonsferien med å bo på cruiseskipet samtidig som man stadig får oppleve nye steder til spennende destinasjoner faller i smak hos mange. Det er en optimal avslappingsferie som appellerer til stadig flere. Skipene har en rekke populære aktivitetstilbud om bord som gir deg underholdning, show og kulturelle opplevelser underveis. Aktivitetstilbudene er tilrettelagt både for barnefamilier til voksne ferierende.

Vi tilbyr også reiser med Hurtigruten som er verdens ledende med sine første bærekraftige hybrid cruiseskip som MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen.
Ekspedisjonsreiser til Grønland, Antarktis, Island, Svalbard, Nord og Sør-Amerika er spennende nye farvann. Cruise i Nord Europa til Norges fantastiske fjorder og fjell gir opplevelser i Nordens eventyrlige atmosfære. MS Midnattsol og MS Nordlys gir deg fantastiske naturopplevelser langs kysten med rorbuer og norske fiskevær. Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes gir deg utrolig mange kystlandskap å ferdes i med rikt dyreliv og skiftende og varierende flotte landskap.

Vi tilrettelegger ditt cruise til det vestlige eller østlige Middelhavet eller Karibien. Du kan kombinere cruise reisen med besøk og anløp fra Middelhavet til Asia under enkelte av seilasene. Besøk historiske byer og frodige landskap og kom hjem med en skattekiste fylt med uforglemmelige reiseminner.

Du kan velge mellom cruiseformer som verdens lengste World Cruise med lengre reiser med anløp opp til 49 havner og 32 land på 118 dager i 2024. World cruise med besøk til ulike verdensdeler på en og samme reise.

Grand voyage reisene er cruise med varighet opptil 28 dager til eksotiske reisemål.

Minicruise er for deg som ønsker kortere cruise og jule- og nyttårscruise.