Store kurs og konferanse hytter og møteplasser til spennende kursteder – 1 – 2 timer fra Oslo Viken.
Booking kontakt; post@reiserogopplevelser.no
https://reiserogopplevelser.no/for-grupper/kurs-og-konferanse/

Vi tilbyr hytter fra små og store kurs konferanse hytter fra 1 – 2 timer fra Oslo Viken med opptil 200 sengeplasser i flotte kursomgivelser.
Den beste konferansen inneholder mer enn møter. Et nytt og annerledes miljø, stimulerende aktiviteter og sosialt samvær er alle viktige ingredienser på en vellykket konferanse. En hyttekonferanse kan bli et opphold i hverdagen der inspirasjon og motivasjon blir forsterket.

Vi tilrettelegger også for innleie av ønsket foredragsholder fagpersonell utifra organisasjonens problemstilling og behov for coaching.
Oppgi ønsket temaforedrag som vil være påfyll for din gruppe. Vi tilrettelegger også for streaming av gruppemøtet slik at flere i nettverket kan følge konferansen.

Du kan velge med utgangspunkt i størrelsen på din konferansegruppe. Vi kan tilpasse slik at du får de beste rammene for møtet.

Valgfriheten er stor fra store konferansehotell, kursgårder, herregårder, eller mindre gjestgiveri, konferansehytter i villmarks landskap med aktiviteter.
Ønsker du tilleggsopplevelse med jacuzzi, badstu/sauna på stedet så kan vi tilrettelegge for dette med et mobilt SPA anlegg som blir tilkjørt kurs stedet.

Velkommen til oss også for valg av kurs og konferansesteder i inn og utland.
Kontakt oss gjerne pr epost; post@reiserogopplevelser.no  Bookingtlf: 90066486 og oppgi ønsket konferansested, datoperiode, og antall personer så sender vi deg et tilbud.
https://reiserogopplevelser.no/for-grupper/kurs-og-konferanse/