Kontakt reisebyrået i Kongsvinger

E-post: post@reiserogopplevelser.no 
www.reiserogopplevelser.no 
www.reiserogopplevelser.com

Tlf.: +47 900 66 486

Besøkadresse:
Glommengaten 55,
2211 Kongsvinger
Hedmark Innlandet County
NORGE – NORWAY

Personvern

 

13 + 14 =

Om reisebyrået i Kongsvinger  www.reiserogopplevelser.no

Reiser & Opplevelser as etablert i 2005 har ansatte med over 30 års reiselivs kompetanse.
Reisebyrået tilbyr alle booking tjenester for reiser og opplevelser i inn og utland fra butikken i Glommengaten 55 stasjonssiden i Kongsvinger. Innlandet – Hedmark, Norge. 1 times gratis parkering for kundene.

Vi hjelper deg med å booke dine opplevelser med reisebestilling med fly og hotell, eller gruppebestillinger. Ferie og fritidsreiser eller forretningsreiser med kurs og konferansemuligheter.

Vi tilbyr ferdige bookbare pakkereiser i tillegg til at vi kan skreddersy dine reisebehov i Norge eller til utlandet som medlem i reisegarantifondet.
Reisemulighetene er mange, vi bestiller opp alt fra Cruise, Hurtigruten, charter, fotballreiser, bussturer, flyreiser, tematurer, storbyferie, hytteutleie, gruppeturer, familieferie, og forretningsreiser.  https://reiserogopplevelser.no/reiser/

Booking av feriehus og hytteutleie i Kongsvinger, Finnskogen, Innlandet og øvrig Norge. https://reiserogopplevelser.no/hytteutleie/hedmark-innlandet/

Vår souvenir gavebutikk fører produkter med norsk design som f.eks. troll, Dale of Norway, souvenirs, t-shirts, viking produkter, nordlys, turkart Finnskogen, Kongsvinger.
Forretningen fører også eget utsalg for lokalproduksjon, med lokal litteratur, maleri, fra Kongsvinger regionen. https://reiserogopplevelser.no/taxfree-souvenirshop/ 
Velkommen inn til vårt vareutsalg for lokale produsenter med kortreiste varer og souvenir innen kunst /håndverk/husflid -showroom og utstillinger.

Vi hjelper deg med dine reisebehov og overnattingsmuligheter som hytteutleie, hotell, motell, gårdsovernatting, vandrerhjem og privat innkvartering. Vi har turkart over lokalt område i Kongsvinger og Finnskogen.

Vi har vår beliggenhet i Kongsvinger 100 meter fra regionalt kollektivt trafikkknutepunkt for buss /tog.
Vi er din guide til Kongsvinger i Hedmark med områdene Solør, Finnskogen, Odal, Norge, Sverige.
På bestilling kan vi skreddersy grupper reiser til Norge og utlandet.

Velkommen!