Kontakt reisebyrået i Kongsvinger

E-post: post@reiserogopplevelser.no
www.reiserogopplevelser.no
www.reiserogopplevelser.com

Tlf.: +47 900 66 486

Besøkadresse:
Glommengaten 55,
2211 Kongsvinger
Hedmark Innlandet County
NORGE – NORWAY

Personvern

 

Kontakt oss
Første
Siste
Betingelser

Reisebyrået i Kongsvinger  www.reiserogopplevelser.no Hytteutleie

Reiser & Opplevelser as etablert i 2005 har ansatte med over 30 års reiselivs kompetanse.
Reisebyrået tilbyr alle booking tjenester for reiser og opplevelser i inn og utland fra butikken i Glommengaten 55 stasjonssiden i Kongsvinger. Innlandet – Hedmark, Norge. 2 timer gratis parkering for kundene i Glommengaten.

Vi hjelper deg med å booke dine opplevelser med reisebestilling med fly og hotell, eller gruppebestillinger. Ferie og fritidsreiser eller forretningsreiser med kurs og konferansemuligheter, storhytter for utleie til kurs selskap og arrangement. Utleie av kurslokaler på bestilling for grupper for dagskurs eller flerdagersopplegg.

Vi tilbyr ferdige bookbare pakkereiser i tillegg til at vi kan skreddersy dine reisebehov i Norge eller til utlandet som medlem i reisegarantifondet.
Reisemulighetene er mange, vi bestiller opp alt fra Cruise, Hurtigruten, charter, fotballreiser, bussturer, flyreiser, tematurer, storbyferie, hytteutleie, gruppeturer, familieferie, og forretningsreiser.  https://reiserogopplevelser.no/reiser/

Booking av feriehus og hytteutleie storhytter i Kongsvinger, Finnskogen, Innlandet og øvrig Norge. https://reiserogopplevelser.no/hytteutleie/hedmark-innlandet/

Vår souvenir gave nettbutikk fører produkter med norsk design som f.eks. troll, Dale of Norway, souvenirs, t-shirts, viking produkter, nordlys, turkart Finnskogen, Kongsvinger.
Forretningen fører også eget utsalg for lokalproduksjon, med lokal litteratur, maleri, fra Kongsvinger regionen. https://reiserogopplevelser.no/taxfree-souvenirshop/
Velkommen for kontakt souvenirs innen kunst /håndverk/husflid -showroom og utstillinger.

Vi hjelper deg med dine reisebehov og overnattingsmuligheter som hytteutleie, hotell, motell, gårdsovernatting, vandrerhjem og privat innkvartering. Vi har turkart over lokalt område i Kongsvinger og Finnskogen.

Vi har vår beliggenhet i Kongsvinger 100 meter fra regionalt kollektivt trafikkknutepunkt for buss /tog. 1 time fra Oslo lufthavn Gardrmoen.
Vi er din guide til Kongsvinger i Hedmark med områdene Solør, Finnskogen, Odal, Norge, Sverige.
På bestilling kan vi skreddersy grupper reiser til Norge og utlandet.

Velkommen!