Fotballreiser Italia

Fotballreiser til kamper i Italia kan være interessant for flere og flere nordmenn som får øynene opp for Calcio Serie A. serien har vært noe jevnere enn noen av de andre toppseriene de siste årene selv om Juventus i sesongen 2012/13 til slutt vant med ni poeng.

Kampene ble tidligere kun vist på Cmore i Norge men en del av kampene vises nå blant annet på Canal9 som gjør at flere får tilgang til kampene på tv, noe som igjen gjør at flere får øynene opp for serien.

Reiser en på fotballtur til Italia så kan en naturlig nok kombinere det med alt annet støvellandet har å by på i form av kunst, kultur, shopping, mat, vin, pasta og iskrem.

Vi har fotballpakker til de største lagene i Italia tilgjengelig, det er bare å ta kontakt med oss for priser og tider.

Roma

Fotballreiser til AS Roma på ærverdige Stadio Olimpico er noe å få med seg. AS Roma har en av Italias og Europas mektigste fotballsanger som spilles før kamp og bare å oppleve at alle på stadion synger denne når lagene entrer banen er en opplevelse i seg selv.

AS Roma har vunnet serien tre ganger, sist gang tilbake i sesongen 2000/01. De har vært sammenhengende i den øverste divisjonen i Italia siden 1951

Roma i seg selv er som kjent en meget attraktiv by med kulturelle og tradisjonelle innslag som Colosseum, de spanske trappene samt Vatikanstaten som noen av høydepunktene av det en kan oppleve, i tillegg til shopping når en drar på fotballtur til Roma.
Både SAS og Norwegian har direkteflyvninger til Roma fra Oslo. Fra Rygge har Ryanair også direkteflyvning til Roma.

Milano

Fotballreiser til AC Milan kamp kan være veldig attraktivt om en ønsker en storbyferie kombinert med fotballkamp samt mote. Milano er en av Europas motehovedsteder og der finner en alt en kan tenke seg innen mote fra alle verdens designere.

AC Milan er historisk en av verdens beste klubber. De har vunnet mesterligaen 7 ganger og den italienske ligaen 18 ganger. De har hatt noen av verdens beste spillere på laget og kjemper alltid i toppen uansett turnering.

Skal du på fotballtur til Milano så kommer du deg dit direkte med Norwegian og SAS fra Oslo samt med Ryanair fra Rygge.

Prisene på pakkene er for 2 netter på 4 stjernes hotell med kamp billett. Ekstra natt koster fra kr 500,- pr person. Det er også mulig å inkludere omvisning på San Siro mot et tillegg på kr 140,- pr person.

Send forespørsel for å få tilbud på den kampen du ønsker!

Milano – Inter Milan

Fotballreiser til Inter Milan for å se det andre store laget i Milano. Inter er blant de fire største lagene i Italia gjennom tidene og kjemper årlig om ligagullet mot lag som Juventus, Lazio, Napoli, Roma og ikke minst deres erkefiende AC Milan. De har blant annet vunnet serien i Italia hele 18 ganger.

Inter spiller sine hjemmekamper på samme stadion som AC Milan, Giuseppe Meazza, eller San Siro som er et mer kjent navn på stadion (selv om det i realiteten er området rundt stadion som heter San Siro). Det er en stor stadion med kapasitet på ca 80.000 tilskuere.

Norwegian og SAS har direkteruter fra Oslo til Milano mens Ryanair har direkterute fra Rygge. Dere finner flybillettene enklest på www.norwegian.no , www.sas.no eller ryanair.com

Pakkene inneholder to netter på 4-stjernes hotell med billett til kampen dere ønsker. Ekstra natt koster fra kr 500,- pr person om dere ønsker å forlenge oppholdet.

Send forespørsel for å få et detaljert tilbud på den kampen dere ønsker å oppleve.

Napoli

Fotballreiser til Napoli, laget som er mest kjent som klubben hvor Diego Maradona hadde sin storhetstid på 1980 tallet. Klubben har vunnet to seriemesterskap, begge med Maradona på laget, i 1986/87 og 1989/90. De spiller sine hjemmekamper på Stade San Paolo som har en kapasitet på ca 60.000 tilskuere.

Byen Napoli ligger sørvest i Italia og dit reiser en enklest på fotballtur med Lufthansa via Munchen eller med SAS via Roma.