World Cruise – Verdenscruise

Nyhet i 2024 – Seil ombord med MSC Magnifica på et helt nytt 116 netters verdenscruise hvor vi besøker en rekke destinasjoner rundt om i verden. Ikke gå glipp av vårt tilbud om å besøke 43 fantastiske destinasjoner i 23 land!

Inkludert er utfluktsprogram til følgende steder: 15 utflukter på land, utvalgte attraktive turer blant de beste utfluktene MSC Cruises tilbyr.

 • FUNCHAL/MADEIRA IS., PORTUGAL: CABO GIRAO og RIBEIRA BRAVA (FUN18)
 • SALVADOR, BRAZIL: HISTORISKE SALVADOR (SAL04)
 • RIO DE JANEIRO, BRAZIL: SUKKERTOPPEN (RIO02T)
 • BUENOS AIRES, ARGENTINA: BYTUR “BUENOS AIRES & ITS ENCHANTMENTS” (BUE02T)
 • PUERTO MONTT, CHILE: BYTUR PUERTO MONTT & PUERTO VARAS (PM01)
 • ARICA, CHILE: BYTUR OG ARKEOLOGI (ARI01)
 • CALLAO/LIMA, PERÙ: LIMAS HØYDEPUNKTER (LMA01)
 • PAPEETE, TAHITI: ØSTKYSTEN AV TAHITI (INGEN MUSEER) (PPT02)
 • AUCKLAND, NEW ZEALAND: AUCKLAND MUSEUM & CITY SIGHTS (AKL02)
 • HOBART/TASMANIA, AUSTRALIA: HOBART OG RICHMOND (HBA01)
 • DARWIN, AUSTRALIA: TRANSFER TIL KROKODILLEPARKEN I NORTHERN TERRITORY (DRW01)
 • BENOA, BALI: VAKRE UBUD (BOA04)
 • PORT KLANG/KUALA LUMPUR, MALAYSIA: HØYDEPUNKTER I KUALA LUMPUR (PKG11)
 • COLOMBO, SRI LANKA: HØYDEPUNKTER I COLOMBO (CMB01)
 • MUMBAI/BOMBAY, INDIA : MUMBAI, KONTRASTENES BY (BOM03)

Her er bare noen av de spennende stedene du vil oppleve med cruiseanløp: Ushuaia (Argentina), Valparaiso (Chile), Callao/Lima (Peru), Hanga Roa/Rapa Nui (Chile), Rarotonga (Cookøyene), Cruise på Milford Sound/Fiordland Park, New Zealand, Hobart/Tasmania (Australia) Iles des Pins og Noumea (New Caledonia), Cairns (Australia), Alotau og Doini Island (Papua Ny Guinea), Benoa (Bali), Mumbai/Bombay (India), Aqaba/Petra (Jordan).

Ombord på det vakre italienske skipet, MSC Magnifica, vil du kunne nyte verdens beste gourmetmat og vår spesielle underholdning, og nyte de svært komfortable og romslige lugarene med privat havutsikt.

Utfluktsprogram; 15 utflukter på land er inkludert i bestillingsprisen, og andre utflukter kan bestilles i tillegg både på forhånd eller under cruiset. Dessuten får du drikkepakke til måltidene inkludert og 30 % rabatt på alle vaskeritjenester.

World cruise i 2024;
Seil med MSC Poesia og opplev verden med et helt nytt 118-netters cruise som starter.

Gå ikke glipp av vårt tilbud om å besøke hele 53 utrolige destinasjoner i 33 ulike land! Under er et utvalg av de fantastiske stedene du vil få bli bedre kjent med:

Puerto Limon (Costa Rica), San Francisco (USA), Honolulu (USA), Sydney (Australia), Tokyo (Japan), Shangai (Kina), Hong Kong, Da Nang (Vietnam), Singapore, Aqaba (Jordan).

Om bord på vårt vakre skip, MSC Poesia – MSC’s «poesi til havets skjønnhet» – vil gjestene få oppleve en verden av komfort der alt er tilrettelagt for å overraske og glede. Det er mye å oppleve, fra den spektakulære vannfallsfoajéen til Zen Garden, en autentisk japansk sushi bar og MSC Aurea Spa med dampbad, badstuer og avslappende massasje for å skjemme bort kropp og sjel – det perfekte stedet å koble av. For de mer aktive tilbys en basket- og tennisbane, shuffleboard, toppmoderne gym og minigolf. I tillegg er det 3 svømmebassenger, 4 boblebad og et stort bassengområde med kinoskjerm for å nevne noen av attraksjonene om bord på MSC Poesia.
15 utflukter er inkludert i bestillingen, andre og øvrige utflukter kan selvsagt både forhåndsbestilles eller kjøpes om bord. I tillegg er drikkepakken MEALTIME inkludert samt 30% rabatt på alle vasketjenester.

For denne en-gang-i-livet-reisen gir vi deg tredobbelt antall medlemskaps poeng for Experience-typen du velger når du bestiller, slik at MSC Voyagers Club-medlemmer kan nyte godt av alle de ekstra privilegiene umiddelbart! Kontakt oss for World Cruise!
Reisebyrået i Kongsvinger  e post; post@reiserogopplevelser.no  eller benytt vårt kontakt skjema; 
https://reiserogopplevelser.no/kontakt-oss/

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.