Hytter og feriehus utleie i Kongsvinger regionen Finnskogen 1 time fra Oslo Akershus.

Vi tilbyr hytter og hus i Kongsvinger for utleie. Festningsbyen Kongsvinger er en spennende historisk by med sin opprinnelse fra eldre tider med bronse- og jernalderfunn. Byen ved landets lengste elv Glomma bærer trolig opprinnelsen til navnet Vinger norrønt Winger «den som svinger».

Reisetid kun 1 time fra Oslo Akershus og Oslo lufthavn og 30 min fra Sverige har Kongsvingerregionen med kommunene Eidskog, Grue, Åsnes, Våler og Sør-Odal, Nord-Odal mange muligheter for rekreasjon og fritidsmuligheter med nærhet til Finnskogen.
Ønsker du badestamp, jacuzzi eller sauna/badstu til hytteopplevelsen så tilrettelegger vi for mobilt SPA anlegg til ønsket hyttenr.
Om vinteren finnes muligheter for snøscootersafari på fantastiske løyper kun for scooterkjøringen på Finnskogen.

For grupper tilrettelegger vi for konferanse og selskap ved storhytter. https://reiserogopplevelser.no/for-grupper/arrangement-og-selskap/

Kontakt oss for booking i Kongsvinger pr epost; post@reiserogopplevelser.no  eller SMS pr tlf: 90066486 for ønsket hytte, datoperiode og antall personer  så sender vi deg et tilbud. Velkommen! www.reiserogopplevelser.no