Hytter for utleie Hedmarksvidda 1,5 time fra Oslo Akershus.

Hedmarksvidda har et fantastisk skiområde om vinteren og turvandringsområde om sommeren. Ca 1,5 time kjøretid langs nye E 6 fra Oslo Akershus. Kun en 1 time fra Oslo lufthavn Gardermoen finner du et eldorado av friluftsområde og et attraktivt utfartssted og hytteområde.

For ski/alpin interesserte er det mange kvaliteter med flere nedfarter i alpinanlegg, stort område for turvandring og langrennsløyper. Flere skitrekk med barnevennlig og familievennlige tilbud med trekk for eget kjelkeanlegg. Her finnes varmestue, kiosk og ski-/tubes- og kjelkeutleie.
Skitrekket har også et eget lekeområde med skiband, og passer ypperlig for de minste. I tilknytning til skitrekket finnes en egen lavvo og oppvarmede griller både innenfor og utenfor, slik at du gjerne kan grille din egen medbrakte mat.

Ønsker du utendørs badestamp eller sauna/badstu på hytta, så tilrettelegger vi for dette med et mobilt SPA anlegg som kan tilkjøres til den hytta du ønsker.

Kontakt oss gjerne pr epost; post@reiserogopplevelser.no og oppgi ønsket hyttenr, datoperiode, og antall personer så sender vi deg et tilbud.