Asia

Dubai, Abu Dhabi & Sir Bani Yas Cruises

Et cruise til disse destinasjonene fremkaller orientalsk fascinasjon, landskap mellom det turkise hav og de varme fargene i ørkenen. Vi går inn i en helt annerledes verden lastet med skatter, enormt overdådige palasser og legender, der opprinnelsen går tilbake til uendelig tid.

Unn deg denne luksuriøse reisen med et drømmecruise inn til en ny verden med gammel tradisjon som også er en del av fremskrittet fra Emiratene de siste årene: Abu Dhabi og Dubai vil overraske deg med sin dristige, futuristiske arkitektur. Sir Bani Yas-øya vil glede deg med en drøm av strandopplevelser eller en ørkensafari.

Der det en gang var bare ørken, finner vi i dag de høyeste bygningene i verden, de mest luksuriøse hotellene og den dristigste arkitekturen som sameksisterer med de historiske palassene og restene av den lange og rike arabiske historien.

Steder som du ikke bør gå glipp av er Oman-bukta og dets spektakulære korallrev, Khor al Fakkan, Khasab og Muscat. Du kan få en smak av den fortryllende atmosfæren i tusen og en natt.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.