Feriehus storhytter 1 time fra Oslo hytteutleie 300 hytter fra 4 – 200 senger. Kurs konferansehytter kurslokaler grupper opptil 42 soverom.
Øst-Norge, Innlandet Hedmark Oppland, Akershus, Oslofjorden mm.

Vi utfører hytteutleie for overnatting  i små hytter og storhytter i Norge ved sjøen, skogen, fjellet eller havet. Kurslokaler reisetid fra Oslo Akershus 1 time og Oslo lufthavn 30 min opptil 2 timer  til flotte Norgeshytter til Norgesferien Trysil, mm.
Vi har hytter til sommerfesten, julebord, konferanse, selskap og arrangement med grupper  og kollegaer med firmahytter. Store konferansehytter med møtefasiliteter for grupper og firmasamlinger er mulig med aktivitetstilbud og catering. Vi skreddersyr aktiviteter og utflukter.
Velg et hytteopphold til familieferien eller med firma i komfortable rammer i storhytter sengekapasitet opptil 200 senger og 42 soverom.

Hytteferie er svært populært og gir deg mulighet til aktiv ferie i kombinasjon med badeliv, sykling, vandring, fiske og friluftsliv.
Ønsker du badestamp eller sauna /badstu på hytta så kan vi kople på mobilt SPA jacuzzianlegg boblebad som tilkjøres til ditt ønskede hyttested.
Er du jaktinteressert i småvilt eller storvilt så tilrettelegger vi for pakkeløsninger for hytte med jaktkort i de områdene du vil jakte.
Vi hjelper deg også med feriehus i utlandet.

Kontakt oss gjerne pr epost; post@reiserogopplevelser.no eller tlf: +47 90066486 for ønsket hytte, datoperiode og antall personer  så sender vi deg et tilbud fra Kongsvinger. Velkommen!