Feriehus hytteutleie overnatting i storhytter opptil 200 senger 42 soverom i Norge. Østlandet, Innlandet Hedmark og Oppland, Viken, Oslofjorden mm.

Vi utfører hytteutleie for overnatting til små hytter og storhytter i Norge ved sjøen, skogen, fjellet eller havet. Reisetid fra Oslo 1 time og Oslo lufthavn 30 min opptil 2 timer mm.
Vi har hytter til julebord, konferanse, selskap og arrangement med venner og kollegaer. Store konferansehytter med møtefasiliteter for grupper og firmasamlinger er mulig med aktivitetstilbud og catering.
Velg et hytteopphold til familieferien eller med jobben i komfortable rammer i storhytter sengekapasitet opptil 200 senger og 42 soverom.

Hytte som ferieform gir deg mulighet til aktiv ferie i kombinasjon med badeliv, sykling, vandring, fiske og friluftsliv. Ønsker du badestamp eller sauna /badstu på hytta så kan vi kople på mobilt SPA anlegg som tilkjøres til ditt ønskede hyttested.
Er du jaktinteressert i småvilt eller storvilt så tilrettelegger vi for pakkeløsninger for hytte med jaktkort i de områdene du vil jakte.
Vi hjelper deg også med feriehus i utlandet.

Kontakt oss gjerne pr epost; post@reiserogopplevelser.no eller tlf: 90066486 for ønsket hytte, datoperiode og antall personer  så sender vi deg et tilbud. Velkommen!