Fotballreiser Spania

Fotballreiser til Spania har vært meget populært blant nordmenn i flere år. Mange sier at den spanske ligaen er deres nummer to liga etter England som er desidert størst for nordmenn.

Vi ser at stadig flere ønsker å se storlagene i Spania der reisene kan kombineres med behagelig middelhavstemperatur og flotte fotballopplevelser.

Kombiner storbyopplevelser i Barcelona og Madrid med fotballkamper for hele familien.

Det er helt klart storlagene FC Barcelona og Real Madrid som har flest fans blant nordmenn.

Espanyol er det andre laget i Primera Division som kommer fra Barcelona.

Skal du på fotballreise til Spania og ønsker å se Espanyol så er det fullt mulig til en lav pris og også mulig å kombinere med andre aktiviteter i vakre Barcelona.

Fotballreiser til Rayo Vallecano er en meget spesiell opplevelse. Rayo kommer fra en liten bydel i Madrid kalt Vallecas og spiller sine hjemmebaner på stadion som heter Vallecas, som er Primera Divisions minste stadion med en kapasitet på kun 15.500 tilskuere.

At de spiller på en liten stadion har lite å si da de har et meget fanatisk og høylydt publikum. Det er en stor opplevelse å få med seg en storkamp der om en velger fotballtur Rayo Vallecano, og til og med Jose Mourinho har uttalt at å komme til Vallecas er noe han setter pris på på grunn av en stemning en finner svært få andre steder i Spania, på tross av at de spiller på en liten stadion.

Rayo Vallecano holder som nevnt til i Madrid og det er meget enkelt å komme seg til stadion Vallecas da det ligger midt i t-bane nettet sentralt i Madrid.

Fotballreiser Getafe kan kombineres med en annen kamp i Madrid. Getafe holder til litt sørøst for Madrid, med enkel tilkomst med tog fra sentrum og dersom en reiser på tur for å se Atletico Madrid eller Real Madrid så kan det være mulig å se en kamp nummer to i Getafe da de ofte spiller forskjellige dager når de har hjemmekamper samtidig. De spiller sine hjemmekamper på stadion Coliseum Alfonso Perez som er en liten og intim stadion med plass til 17.700 tilskuere. Ta kontakt med oss om pakker enten til en Getafe kamp, eller som tillegg til annen kamp dere skal på i Madrid.

Espanyol spiller sine hjemmekamper på Estadio RCD Espanyol de Cornella El-Prat som åpnet i 2009. Det er Spanias mest moderne fotballstadion og den kan huse 40.500 tilskuere.

Barcelona er som kjent Europas mest populære turistattraksjon. Byen tilbyr alt en kan ønske seg av en storby. Mat, kultur, kunst og ikke minst shopping, uteliv og strand. Fotballreiser til Espanyol kan kombineres med alt dette på en og samme tur.

Valencia

Fotballturer til Valencia tilbyr vi med to eller tre overnattinger på hotell med billetter i kategori dere selv velger. Vi kan også være behjelpelige med informasjon om andre aktiviteter/kulturtilbud mens dere er på fotballreise i Valencia dersom dere søker en kombinasjon av fotballtur og andre kulturtilbud.

Valencia spiller sine hjemmekamper på Mestalla, en stadion som er godt kjent over hele verden og som rommer hele 55.000 tilskuere. Stadion er fra 1923 med visse utbedringer gjort de siste årene.

Sevilla

Fotballreise Sevilla for supportere som ønsker å dra til sør Spania for å se laget fra den andalusiske hovedstaden spille fotball.

Sevilla er Spanias fjerde største by og det er en meget vakker by. Byen er kjent for å være den byen i Spania med best ivaretatt kulturliv og gamle tradisjoner. Det er en erkespansk by med andre ord.

Sevilla spiller sine hjemmekamper på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan som ligger sentralt til ved Plaza Nervion. Stadion tar 45.000 tilskuere og er den stadion i Spania som er kjent for best stemning.

Fotballtur til Sevilla kan en kombinere med spansk kultur bestående av tapas, tyrefekting, flamencodansing/show, uteliv, shopping og ikke minst besøk i den berømte katedralen samt den gamle borgen Alcazar. Begge disse står på UNESCOs verdensarv liste.

Å komme seg fra Norge til Sevilla gjør en enten ved å fly til Malaga og tar buss til Sevilla (ca to timer med buss), alternativt går det an å fly til Sevilla via Barcelona med SAS eller Vueling.

Malaga

Fotballreiser Malaga er for nordmenn som ønsker å kombinere fotballkamp med sol og strandliv i Malaga og området rundt på sørkysten av Spania.

Malaga har de siste par sesongene kommet seg noe sportslig etter at investorer gikk inn med penger i klubben og kom så sent som i sesongen 2012/13 helt til kvartfinalen i Champions League.

Malaga spiller sine hjemmekamper på La Rosaleda som er en gammel stadion men som ble pusset opp sist i 2006. Den har ca 30.000 sitteplasser.

Kombiner en fotballtur til Malaga med shopping, strandliv og litt kultur. Malaga er vel mest kjent for å være fødestedet til kunstneren Pablo Picasso og det er mulig å besøke hans fødested.

Norwegian og SAS har ukentlige avganger til Malaga fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim så det er enkelt å komme seg dit direkte fra Norge.

Bilbao

Å dra på fotballreise for å se Athletic Bilbao har noe meget spesielt over seg.

Bilbao er hovedstaden i baskerland i Spania, en provins som ligger nord i landet.

Baskerne er kjente for å være et eget folk og den eldre generasjonen i området har alltid ønsket å få sin egen stat utenfor Spania. Dette vil også merkes dersom dere velger å dra på fotballreise for å se Athletic Bilbao. Laget består utelukkende av baskere noe som er veldig spesielt da andre lag iLa Ligahenter spillere fra alle verdensdeler. At Athletic Bilbao har klart å holde seg iLa Ligahelt siden oppstarten i 1928 uten å hente spillere som ikke har baskiske røtter er en stor bragd og noe folket i området er meget stolte over. Klubben kalles bare for Athletic Club og spiller sine hjemmekamper på San Mames med kapasitet på like under 40.000 tilskuere.

Drar en på fotballtur til Athletic Bilbao så vil en også ha mulighet til å ta inn over seg noe mer baskerne har å by på. Det mest berømte landemerket i Bilbao er kanskje Guggenheim museet som ligger midt i sentrum. Baskisk er et eget språk men de snakker også vanlig spansk samt engelsk de fleste steder i byen.

En kommer seg til Bilbao ved å fly med Lufthansa via Hamburg, Brussels Airlines via Brussel eller TAP via Lisboa. En finner alle alternativer om en søker på for eksempel www.expedia.no

Vi hjelper deg med å realisere dine fotballdrømmer fra budsjett pakker til fotballpakker med meget gode plasseringer. Velkommen til oss!