Mat- og vinreiser grupper firmaturer
Hvis du er en av dem som setter pris på alt et måltid har å by på, skal du reise på en mat- og vinreise. Smaker, farger, dufter og spennende samtaler tar reisen til nye høyder. En kulinarisk reise gjennomsyres av vinsmaking, sjokolade, trøfler eller lufttørket skinke.
Ved ønsket reisemål venter prøvesmaking av vin og andre drikkevarer til vingårder og destillerier. Matopplevelsene tilpasses gruppen for fritidsopplegg eller firmaturer.
-
Seilas med Hurtigruten Norgesferie sørgående 6 dager avr. Kirkenes – Bergen. Bookingtlf: 90066486
-
Gruppetur i inn og utland! Bookingtlf: +47 90066486 – post@reiserogopplevelser.no
-
225. Storhytte Oslo 1 time Oslo Akershus, firma kurs, møter langbord 12 (20) personer, 3 kjøkken, 6 soverom inkl. peisestue, 12 sengeplasser inkl. soveplass i peisestue, 4 bad, 2 jacuzzi, solterasse med grillplass, sauna, utsikt innsjø. 30 min Oslo lufthavn flyplass Akershus Øst Norge.