Hytter for utleie Finnskogen Innlandet 1,5 time fra Oslo – Oslo lufthavn.

Finnskogen har navn etter de finske innvandrerne, såkalte skogfinner, som bosatte seg der på 1500-1600 tallet. Finnskogområdet dekker skogbeltet inn mot svenskegrensen i kommunene Trysil, Elverum, Våler, Åsnes, Grue, Kongsvinger og Eidskog. Innvandringen kom fra området Savolax og tettstedet Rautalampi i Finland.

Vi tilbyr hytter for utleie på Finnskogen med flott turterreng og vandreruter, flyktningeruter fra 2. verdens krig, m.m. Mange fiskevann og tjern på Finnskogen gjør det attraktivt for jakt og fiske samt fritidsformål i den helsebringende skogsluften. Med kort reiseavstand fra Oslo og Oslo lufthavn til Finnskogen ca. 1 1/2 – 2 timer når du Finnskogen natur og kulturpark. I vinterferien kan vi anbefale snøscootersafari på Finnskogen i flotte løyper kun tilrettelagt for scooterkjøringen.

Ønsker du badestamp, sauna, jacuzzi så tilrettelegger vi for tilkjørt mobilt SPA anlegg til din ønskede hytte. Isbading er mulig fra flere hytteanlegg.
Kontakt oss gjerne pr epost; post@reiserogopplevelser.no for ønsket hytte, datoperiode og antall personer  så sender vi deg et tilbud. 

Velkommen til oss for din hyttebestilling!